Важливо Новини

Українцям розповіли, як достроково вийти з самоізоляції: якщо набридло сидіти вдома

У Центрі громадського здоров’я України розповіли, як українцям достроково вийти з самоізоляції, якщо вони повернулися з новорічної подорожі з-за кордону. Відповідна публікація з’явилася на офіційній сторінці відомства в Facebook.

Для початку, потрібно зробити ПЛР-тест у верифікованій лабораторії України. Список таких лабораторій організація доклала в своїй публікації, переглянути його можна по посилання.

 

 

У центрі зазначили, що лабораторія самостійно вносить дані про отримання негативного результату ПЛР-тесту в електронну базу даних і не приймає в роботу будь-які відомості про негативний результат, переслані через соцмережі, на пошту, по телефону і т. д.

 

“важливо: номер телефону повинен відповідати номеру, для якого активовано додаток «Дій вдома”, і повинен бути записаний в правильному форматі, всі поля форми повинні бути заповнені! Одна особа = один номер телефону (допускається іноземний номер).”,- йдеться в повідомленні.

Дані електронної платформи автоматично синхронізуються з сервісом”Дій вдома”. Синхронізація відбувається щогодини, без вихідних.

Leave a Comment