Важливо Волинь Новини

Учні 4 гімназії взяли гостинці і відвідали будинок престарілих у Луцьку

Луцькі восьмикласники, які навчаються в 4-й гімназії імені Модеста Левицького, зорганізувались та відідали мешканців геріатричного пансіонату. Діти принесли стареньким гостинці: солодощі та фрукти. Зібрати подарунок до свят вирішила вся паралель 8-класів, тож вчителька Ірина Ніколайчук висловилась від імені всіх класоводів.

Ми прийшли з дітьми привітати тих, у кого немає родини, щоб подарувати їм часточку сімейного тепла і любові. Адже пошана до старших – це основа культури і виховання нашого народу і нашої молоді. Ми повинні пам’ятати і допомагати тим, про кого усі забули. Багато людей, які зустрічають старість в геріатричному пансіонаті, були молодими і працювали для нас. Зараз наша черга хоч якось віддячити.

Вчителька зауважила, що старість нікого не омине. Ірина каже – це точно не останній візит дітей до будинку престарілих, адже долучитися до доброї справи знайшлося багато охочих. Тож восьмикласники своїм прикладом закликають робити добро не лише школярів, а й усіх лучан. Прийти та подарувати свою увагу і турботу тим, хто її так потребує, особливо у зимові свята, коли всі чекають на диво – може кожен!

Раніше ми також писали про благодійну акцію, де лучан закликають здіснити мрії літніх людей з геріатричного пансіонату. А мрії у стареньких дуже прості: трішки уваги, домашньої їжі та необхідних побутових речей. Кожен з вас, дорогі читачі, все ще може долучитися до акції та стати чарівником для тих, чиїм останнім прихистком став будинок престарілих.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment