Важливо Волинь

у Луцьку відбудеться демонтаж зовнішньої реклами ігрових закладів


Луцька міська рада прийняла рішення  щодо здійснення демонтажу  вивісок та інших зовнішніх реклам усіх гральних закладів міста.

Таке рішення прийняли сьогодні, 21 грудня, під час позачергового засідання виконавчого комітету, інформують на сайті Луцькради.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що нині національна поліція розпочала активну боротьбу із нелегальними гральними закладами. Він нагадав, що Луцька міська рада неодноразово піднімала питання щодо припинення їх діяльності, приймалися звернення до різних інстанцій. Тож, за його словами, дуже добре, що сьогодні почали боротьбу з цим злом, яке принесло горе не в одну родину.

Григорій Пустовіт зауважив, що цим рішенням хочуть підтримати дії національної поліції та демонтувати засоби зовнішньої реклами ігрових закладів.

За проект рішення проголосували 9 членів виконавчого комітету. У документі – 63 гральні заклади, зовнішню рекламу яких знищуватимуть. Зробити це зобов’яжуть власників цих об’єктів.

До слова, на території Волинської області правоохоронці припинили діяльність 193 гральних закладів. Адже, згідно з Постанова Кабміну, всі гральні клуби, лотереї та гральні заклади повинні бути зачиненими, оскільки відтепер їхня діяльність є незаконною.

Як відомо, вже сьогодні вивіски ігрових закладів у місті частково заклеєні чорною плівкою.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment