Волинь Новини

Резонансна справа: у Луцьку 16-річного підлітка підозрюють у зґвалтуванні 2-річної дитини

У Луцьку 16-річного підлітка підозрюють у тому, що він поглумився над 2-річною дитиною. 

Читайте також:В Україні посилили відповідальність за сексуальне домагання

Мешканці однієї з вулиць мікрорайону Вишкова кілька днів обговорюють те, що сталося в неділю. Сюди приїхали кілька екіпажів поліції і швидка. 16-річного хлопця підозрюють у зґвалтуванні дітей, – пишуть Волинські новини з посиланням на сюжет каналу Аверс.

Попередньо йшлося про знущання і над 5-річною дитиною, яка теж була в будинку. Дітей забрала швидка допомога і доправила до Волинської обласної дитячої лікарні. В поліції нині порушили справу, а підлітку обрали запобіжний захід.

Потерпілим дітям – п’ять і два роки. Попередньо нібито постраждала саме дворічна дитина. Підліток, якого підозрюють у злочині, є її родичем.

За джерелами журналістів, хлопець має матір з інвалідністю і навчається в спеціалізованій школі, заняття в якій останнім часом почав пропускати. Матір потерпілих дітей – його сестра. Батько дітей помер торік. Родина вважається такою, що перебуває у складних життєвих обставинах.

Як розповіли місцеві, імовірна трагедія трапилася в неділю. Того дня біля будинку бачили поліцію та швидку. Проте, що сталося, достеменно ніхто не знає. Загалом люди про цю родину говорять неохоче, кажуть: поліція має встановити, чи був злочин.

Відомо, що того дня з будинку, де ймовірно стався злочин, швидка доправила дітей до Волинської обласної дитячої лікарні. На момент огляду лікарями швидкої їхній стан оцінювався як некритичний і неважкий. Після огляду фахівців із обласної лікарні їх виписали у вівторок.

Підлітку оголосили підозру. Він – під домашнім арештом. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за цим фактом. Нині судмедексперти встановлюють, чи було проти дітей вчинено злочин.