Важливо Волинь Новини

Важка втрата: на війні загинув хоробрий воїн з Волині

Як стало відомо, поблизу села Вербове Запорізької області загинув стрілець-помічник гранатометника 117 окремої механізованої бригади сухопутних військ ЗСУ Василь Петрович Кульпа, 1976 року народження, з Козина Рожищенської громади.

Читайте також: Низький уклін: до Луцька «на щиті» повертаються полеглі на війні Герої

 

Трагедія сталась 26 березня. У суботу, 30 березня, громада прощатиметься із земляком. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

О 13:00 траурну процесію зустрічатимуть у центрі Рожища. Біля пам’ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбудеться громадська панахида.

Опісля траурний кортеж рухатиметься до храму Архістратига Михаїла у Рожищі, де відспівають загиблого Василя Кульпу. А далі захисник востаннє повернеться у рідне село Козин, де знайде свій останній спочинок.

Траур за загиблим триватиме з 29 до 31 березня 2024 року включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Читайте також наші новини у Facebook