Волинь Новини

Волинські волонтери готують для військових випічку

Від початку повномасштабного вторгнення працівники дитячого садка із села та директорка клубного закладу села Вишнів, за підтримки жителів з Борохівського старостинського округу випікають хліб для військовослужбовців.

Читайте також: Знай наших: волинянин залишається у кулінарному шоу «МастерШеф»

 

Про це інформують на фейсбук-сторінці Підгайцівської територіальної громади, передає Район. Ківерці.

«Від початку повномасштабного вторгнення Вишнівський дитсадок на чолі з завідувачкою Галиною Савчук, а також директорка Вишнівського клубу Марія Новак , за підтримки небайдужими жителів з Борохівського старостинського округу, випікають хліб для наших захисників. Аби воїнам буханці смакували та додавали сили – прикрашають хліб патріотичними орнаментами та заряджають молитвою», – повідомили на сторінці.

Випічку, разом із маскувальними сітками власного виробництва, домашньою ковбаскою, квашениною та іншими смаколиками доставляють у ківерцівський волонтерський осередок «Станція добра».

«В нашому окрузі є волонтери які їздять на передову до хлопців у зону бойових дій, везуть все необхідне. Війна триває. Тому, коли мене запитують, чи ми не втомились допомагати, відповідаю, що не маємо такого права. Хлопці воюють 24/7. Тому і ми повинні невтомно робити свою справу – все, що в наших силах для пришвидшення перемоги», – прокоментувала староста Катерина Маннонова.

Читайте також наші новини у Facebook