Важливо Волинь Новини

Прощавай, Фотографе: Герою з Волині назавжди – 25. ФОТО.

Як стало відомо, сьогодні 2 лютого ковельчани попрощалися з Максимом Бурдою – справжнім патріотом нашої країни, талановитим фотографом, молодим хлопцем. Йому б жити і жити, реалізовувати свої плани, мрії, але війна забрала у нього цю можливість, – повідомляє Ковельська міська рада, передає Ковель media.

До слова, 30 січня захиснику мало виповнитися 26 років. У його День народження, до якого він не дожив чотири дні, друзі все одно вітали свого Фотографа на сторінці у Фейсбук.

“А ще, тобі неймовірно пасує твоє ім’я, адже у житті ти все робив на максимум: дружив на максимум, кохав на максимум, максимально обожнював фотографію, максимально любив свій Ковель і нашу Україну”, – написала Наталія Стаднік.

Його дівчина Марія Лукашук пообіцяла організувати виставку фотографій Максима. Американське місто-партнер Ковеля Шамблі теж хоче показати світлини ковельського фотографа у себе.

Крім цього, приїхав віддати останню шану своєму випускнику, висловити слова співчуття рідним і близьким Максима декан гуманітарного факультету Національного університету «Острозької академії» Максим Карповець.

“Прекрасний, щирий і завжди усміхнений. Це справді приклад шляхетної і доброї людини, про яку тільки згадуєш лише приємне, від якої досі йде світло. Ось як зараз памʼятаю його посмішку, ходу, приємний тембр голосу й такий по-домашньому теплий погляд” , – зазначив декан гуманітарного факультету «Острозької академії».

Слава Герою!