Волинь Новини

Шачанки провели благодійну лотерею, аби допомогти постралим від пожежі односельцям

Як стало відомо, у січні в Шацьку сталась пожежа, згоріла хата, яку, на жаль, не можливо відновити. Сім’я Євдокимових з двома маленькими дітками залишилися без даху над головою.

Про це інформують на сторінці Шацький край у фейсбук, передає Район. Шацьк.

Майстрині сфери краси та господині Шацького краю вже не вперше об’єднувались навколо доброї справи й вирішили допомогти молодій сім‘ї.

Ініціаторами благодійної лотереї стали наші землячки Наталія Оксентюк та Марина Шатєєва. Вони об’єднали навколо себе небайдужих. Марина взяла на себе організаційні питання лотереї, а Наталія домовлялась зі спонсорами. Ідея влаштувати акцію до Наталії прийшла швидко, як поклик серця на біду, що трапилась у рідному селищі. І обоє любительок кулінарії взялись до справи!

На сторінках у соціальних мережах оголосили старт благодійної лотереї, а зібрані кошти віддали для допомоги родині.
За тиждень спільними зусиллями всіх, хто доєднався, вдалось зібрати 23,1 тисячі гривень.
Організатори благодійної акції щиро дякують всім спонсорам, які долучились і всім небайдужим за участь. Такі вчинки – надихають і вкотре доводять, що в нас є підтримка і ми не самотні у біді.

Вітаємо всіх переможців подарункових лотів. Трансляцію лотереї розіграшу можна глянути на сторінці «Інстаграм» у Марини Шатєєвої.