Важливо Волинь Новини

Споживання російського, це набагато глибше, аніж просто «отримувати інформацію», – Ірина Констанкевич

Як стало відомо, днями Президент України Володимир Зеленський підтримав петицію щодо заборони творчості росіян в Україні.

Йдеться про діяльність у сфері кінематографії, телебачення, радіомовлення, театру та культури.

Також пропонується заборонити трансляцію на українському ТБ телевізійного та кіноконтенту, створених за участю росіян. Про це повідомляється на сторінці політикині Ірини Констанкевич у соцмережі Facebook. 

 

“Кожен з нас розуміє, що споживання російського, це набагато глибше, аніж просто «отримувати інформацію» чи ба «розважатися». Це про «спонсорувати війну».

І навіть коли ви переглядаєте відео, створені росіянами, ви також спонсоруєте війну в Україні. Так, росіянам закрили монетизацію на YouTube.

Але алгоритми відеохостингу налаштовані так, що кошти все одно можна отримувати, якщо ролики переглядають користувачі з інших країн, зокрема і з України.

Якщо мотивація «не спонсорувати країну-агресора» для вас недостатня, то хотілося б дізнатися, що ви там шукаєте.
❔

Ніхто з російських блогерів вам не розкаже правди. Вам не розкажуть, що українську мову забороняли  1️⃣3️⃣4️⃣ рази, не розкажуть про каральні операції НКВД, не розкажуть про Голодомор, розкуркулення і ще безліч фактів та історій, бо в росії історію лишень переписують і викривлюють.

Ми маємо більш ніж вдосталь якісного українського контенту, який створюють дійсно знавці, професіонали, дослідники, а не пишуть пропагандисти під чергову телевізійну тему”, – йдеться у дописі.