Важливо Волинь Новини

“Його подвиг навіки в історії України”- волинянка про загиблого воїна з Волині написала зворушливий пост

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилися жалем. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина –Руслана Будя.

 

Відтак, волинянка Аліна Парфенюк вирішила написати на його честь зворушливий пост у соцмережі Facebook.

 

 

 

 

“Ця війна оголосила черствість, боягузливість і лукавство світу і оприявнила жертовність і незламність української душі (Мирослав Дочинець).

Непоправна втрата і пекучий біль…
Війна дійсно забирає найкращих.
Руслан БУДЬ – людина з великої літери, найкращий чоловік, найкращий тато, найкращий колега, найкращий син, брат, товариш, найкращий порадник, наставник, найкращий…, найкращий…, найкращий…
Руслане Івановичу, ще досі не віриться, що Вас уже немає

Не дожив…, не долюбив…, не здійснив мрій..

Ви ГЕРОЙ, який показав нам приклад справжньої любові до Батьківщини ціною власного життя… Ви лишили по собі дуже добрий, світлий спомин в наших серцях, для нас ви живий, завжди з посмішкою на обличчі, як на цих світлинах.

Тільки Ви знали відповіді на всі питання синочка Івана, тільки ви могли так гарно підготувати доньку Лілію до здачі екзаменів та олімпіад з математики, тільки ви могли так палко кохати свою дружину Оксану, тільки ви могли так віддано та добросовісно передавати свій педагогічний досвід і так можна продовжувати ще довго. Ви дуже гордились своєю сім’єю, а сім’я своїм найкращим татом. В мирний час Ви були охоронцем для них в будь-який час, ви ніколи не боялись висловити свою позицію. Нажаль, Господь розпорядився по своєму, тепер ви стали їхнім Ангелом-охоронцем на небі.

Вічна пам’ять Вам, Руслане Івановичу!🕯🕊

Дорогі мої Оксана Будь Климук та Лілія Будь, Іванко жодними словами не втамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани душі. Ви сильні, разом з Божою допомогою, молитвою та підтримкою близьких ми витримаємо.

Його подвиг навіки в історії України та нашої рідної Маневиччини.
Руслан БУДЬ, призваний 25 лютого 2022 року, загинув 24 вересня 2022 року, в результаті ворожого артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Зайцеве Бахмутського району Донецької області.
Вічна і світла пам‘ять ЗАХИСНИКУ, ГЕРОЮ!
Слава Україні”, – йдеться у дописі.