Важливо Волинь Новини

“Непереможні, бо освічені,” – Ірина Констанкевич привітала першокурсників із посвятою в студенти ЛНТУ. ФОТО.

Як стало відомо, напередодні на Театральній площі міста відбулася урочиста посвята у студенти Луцького національного технічного університету.

 

До слова, привітати першокурсників з новим статусом прийшли не лише батьки та друзы, а й представники влади та духовенства. Також про подію зазначає політикиня Ірина Констанкевич у соцмережі Facebook, надавши відповідний фотоматеріал.

 

 

“Непереможні, бо освічені!

Інавгураційне відкриття навчального року – першокурсників Луцького національного технічного університету посвятили у студенти.

Цьогоріч студентські ряди навчального закладу поповнило понад 2 тисячі студентів. Ці діти заслуговують на повагу, вони пережили чимало стресів не тільки повʼязані з війною, а й з навчанням.
Вони заслуговують на повагу, тому що лишились в Україні, продовжують тут жити, продовжують підтримувати внутрішній фронт.

Студентську родину поповнили нові обличчя, які згодом стануть обличчями незалежної та незламної України. Зичу успішного, безпечного та мирного навчального року! Слава Україні!”, – йдеться у дописі.