Волинь Новини

На Волині – новий начальник відділу освіти, молоді та спорту. ФОТО.

Як стало відомо, відбулась нарада працівників відділу освіти, молоді та спорту за участю голови громади Олександра Гаврилюка на якій представили нового начальника.

Про це повідомили на сторінці Маневицької селищної ради у фейсбук, передає Район. Маневичі.

Згідно з розпорядженням голови Маневицької громади Марчука Валерія Васильовича призначили на посаду начальника відділу освіти, молоді та спорту.

«Щиро вітаємо Валерія Васильовича із новою високою, відповідальною посадою. Бажаємо міцного здоров’я, натхнення до праці, професійного зростання, здійснення кар’єрних і особистих цілей під мирним небом вільної України», – йдеться в повідомленні.

Довідково: Валерій Васильович – історик за освітою, протягом кількох років обіймав посаду директора Рудниківського ліцею зараз Колківської селищної ради, протягом останніх півтора року працював на посаді головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, виконував обов’язки начальника відділу з березня до сьогодні.

«Валерій Марчук зарекомендував себе як справедливий керівник, достойний визнання та кар’єрного зростання», – зазначив голова громади Олександр Гаврилюк.