Важливо Волинь Новини

Конкурс краси і грації: у Луцьку обрали “Міс Принцесу України 2021”. ФОТОРЕПОРТАЖ

Як стало відомо, увечері 11 грудня лучани поспішали у Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка на перегляд Мега Гранд Фіналу 11-го Національного конкурсу краси “Міс Принцеса України 2021”. Відтак, за титул головної корони боролися 19 учасниць, віком від 17 до 22 років.

Кожна з учасниць прийшла із групою підтримки. А розпочалось дійство із виходу на сцену Генерального продюсера Олександра Главацького, який радо приймав вітання з минувшим днем народження.

Тим паче, оцінювати вроду, таланти, комунікабельність і вміння учасниць дефілювати запросили журі у складі продюсера конкурсу Олександра Главацького, співака Романа Скорпіона, заслуженої артистки України Ірини Шабан, луцького ресторатора Володимира Пащенка, народного депутата Павла Мельника, дизайнера Маріна Гуралюка.

Під час першого дефіле незмінний ведучий Дмитро Коляденко представив усіх конкурсанток публіці.

Загалом у красунь було чимало виходів: у однакових білих сукнях, розкішній білизні, коктейльних сукнях, купальниках та вечірніх сукнях.

Зазначимо, усі дівчата перед конкурсом багато тренувались, тому вони усі у чудовій фізичній формі.

Ну і, звісно, учасниці відповідали на каверзні запитання від шоумена Дмитра Коляденка, демонструючи свій інтелект.

А поки учасниці готувались до кожного виходу, глядачів розважали відомі артисти: Роман Скорпіон, Ірина Шабан, Сергій Скулинець, Софія Єгорова, команда VIP Тернопіль.

Відтак, команда VIP Тернопіль дотепно жартувала, отримуючи від лучан безмежну кількість овацій. У глядацькій залі лунав сміх та господарював гарний настрій.




 

Після дефіле у вечірніх сукнях розпочалось нагородження переможниць. Кому дістанеться титул “Міс глядацьких симпатій” обирали самі глядачі.

Отож, четвертою віцеміс стала учасниця під № 1. Титул третьої віцеміс виборола учасниця під № 9.

Друга віцеміс – учасниця № 5. Титул Міс принцеси України 2020 виборола учасниця № 14.

А головний титул виборола жителька Костополя Анна Стельмащук.





























АНАСТАСІЯ НІКОЛАЄВА