Важливо Волинь Новини

“Мріє дивитися на цей світ не з вікна лікарняної палати” : маленькому волинянину, який наполегливо бореться з раком, потрібна допомога донорів-чоловіків

Як стало відомо, 3-річний Анатолій Сергійович Юзепчук  терміново потребує переливання крові.

Маленький волинянин, який родом з села Бобли, бореться зі страшною недугою – онкологія. Незважаючи на біль, Анатолій веселий хлопчик, який має привітне обличчя, що випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, така дивовижну чоловічу та непідвладну стійкість духу.

Утім, 3-річному Анатолію Юзепчуку, що знаходиться у дитячій онкогематології, терміново потрібно донори крові.  Про це повідомляють на фейсбук – сторінці Благодійного Фонду «З Богом у серці».

“Толіку дуже погано, негайно потрібне переливання крові, але за тиждень відгукнувся тільки 1 донор, а це критично мало. Потрібно щонайменше 3 донори на день. Тільки чоловіки, обов’язково хто хоч 1 раз здавав кров в минулому. З собою мати паспорт.

Сертифікат про вакцинацію не потрібен. Здати кров можна з понеділка у Центрі Крові на Волі, 47.На ім’я Анатолія Юзепчука, онкогематологія Волинської обласної дитячої лікарні, вказати – здача тромбоцитів! Проконсультуватись стосовно протипоказів, порядку підготовки до здачі, і задати усі питання можна за телефоном БФ «З Богом у серці» 095 010 7221 у будь який час!”, – зазначила засновниця і директорка БФ “З Богом у серці” Марія Бадалян.