Волинь Новини

На Горохівщині викрили жінку, яка викрадала ювелірні прикраси : подробиці

Як стало відомо, жителька Луцького району проникала у будинки громадян та викрадала звідти ювелірні прикраси, гроші, мобільні телефони та  інші цінності.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині, передає Район. Горохів.

Відтак, до відділення поліції №2 (м.Горохів) 24 жовтня звернувся місцевий мешканець та повідомив про крадіжку із будинку жіночих прикрас та грошей. Сума викраденого становить 100 тисяч гривень.

Поліцейські встановили причетність до злочину 23-річної жительки Луцького району. Під час слідства з’ясувалося, що двері будинку були відчинені, зловмисниця безперешкодно проникла всередину та скоїла крадіжку. Викрадене поліцейські вилучили та повернуть власнику.

Жінку затримали в порядку статті 208  Кримінального процесуального кодексу  України. Вирішують питання про обрання їй запобіжного заходу. Встановили, що зловмисниця  причетна ще до двох крадіжок із будинків у Горохові.

До слова, підозрювана скоювала злочини  під час відбування іспитового терміну покарання за крадіжки. Триває слідство. Санкція статті передбачає покарання  позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Leave a Comment