Волинь Новини

Студентка Рожищенського фахового коледжу отримуватиме стипендію від президента. ФОТО.

Як стало відомо, студентка Рожищенського фахового коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького – серед стипендіатів президента України.

Про це 11 жовтня повідомили у фейсбук-групі навчального закладу, передає Район. Рожище.

Міністерство освіти і науки України затвердило перелік студентів, яким призначено академічні стипендії Президента України на I семестр 2021/2022 навчального року. Відповідний наказ міністр освіти і науки Сергій Шкарлет підписав 29 вересня.

«Надзвичайно приємно, що серед стипендіатів президента України – студентка Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького Валентина Усік», – йдеться у повідомленні.

До слова, дівчина навчається на ІV курсі за спеціальністю «Ветеринарна медицина». Валентина – відмінниця у навчанні та активна у громадському житті коледжу.

Завдяки комунікативним та організаторським здібностям, сумлінно виконує покладені на неї обов’язки старости групи, є членом студентської ради та входить до складу комітету первинної профспілкової організації студентів коледжу.

Вона була учасницею ІІ студентської пошуково-дослідницької конференції «Наука: перші кроки», економічної гри «КРОС».

«Вітаємо і пишаємося досягненнями нашої студентки! Бажаємо нових звершень, творчих ідей та успіхів у навчанні!» – зичуть у коледжі.

Leave a Comment