Важливо Волинь Інтерв’ю Новини

“Політикою я збираюся займатися всерйоз і надовго”, – Сергій Притула у Луцьку про політичну ситуацію в Україні, телебачення і не тільки

Як стало відомо, 21 вересня відомий шоумен, волонтер, громадський діяч та колишній член партії «Голос» Сергій Притула завітав до Луцька.

Відтак, у приміщенні “George’s club”, що на третьому поверсі розважального центру «Промінь», зібрались студенти, молодь, громадські активісти.

Разом із усіма присутніми політик говорив про перспективи та проблеми сьогодення, які провокує українська політика.

До слова, Сергія Притулу запитували про зовнішню і внутрішню політичну силу України, телебачення, тощо. Також не оминув тему волонтерства.

Варто зазначити, що як волонтер, Сергій Притула почав свою благодійну діяльність ще у 2007 -му році. Тоді він відвідував дитячі будинки сімейного типу.  А з 2014 -го року допомагає українським військовим.


Шоумен вміло розповів про досвід роботи на телебаченні, чому вирішив піти у політику, і як бачить розвиток нашої держави.

«Мене не влаштовує чимало. Існує українська політика, яка не подобається, а є – люди, які неправильно трактують і заважають цій політиці мінятися», – зазначив шоумен.

Як акцентував діяч, він чітко хоче зрозуміти, як місцеві бачать розвиток своєї громади та України в цілому.

На думку Сергія Притули, на виборах люди голосують за популістів. Тому, зазвичай, вони й перемагають. Тим паче, політик розповів чи справді на виборах купують голоси.

Звісно, не обійшлося і без жартів.

Також Притула зауважив, що він не є людиною олігарха Віктора Пінчука і особисто з ним не знайомий.

“Я вже заплутався слухати, чий я: Пінчука, Коломойського, Хомутинника, тощо. Виключно те, що я працюю на каналах, які йому належать – це власне все, що мене пов’язує з паном Пінчуком. Я Віктора Пінчука ніколи не бачив”, – додав ведучий.

Усіх, кому припали до душі його погляди  – Сергій Притула запросив до майбутньої співпраці.

«Я сьогодні приїхав сюди, для того щоб познайомитися з середовищами, які є у місті,  розказати про свої візії. Я прийняв рішення ще минулого року, що політикою я збираюся займатися всерйоз і надовго. Я не є людина, на яку розповсюджуються тренди, притаманні іншим представникам креативної індустрії. До прикладу, це не та історія, що я сказав, що я буду цим займатися, а через рік я перестав цим займатися. Я зазвичай маю таку розкіш, як дотримувати слово і не відходити від чітко заданих собі ж планів», – зазначив Притула.

Журналісти Волинь infa поцікавились у громадського діяча, чи погоджується він з твердженням, що “критика – це прихований комплімент”, та як він реагує на критику.

“Так в цьому щось є. Однозначно. Якщо би були універсальні способи сподобатись всім і одразу – то мабуть, я би зараз тут би не сидів. Я не знаю з якими думками звідси вийде кожен із присутніх. Хтось розчарується після спілкування, інший навпаки – подумає нормальний, ніби чоловік, не дикий, ніби щось у школі вчився, золота медаль за спиною, Мала академія наук…”, – резюмував Сергій Притула.

До слова, розмова діяча і гостей заходу тривала близько двох годин.


АНАСТАСІЯ НІКОЛАЄВА

Leave a Comment