Волинь Новини

Любомльська громада отримає авто «швидкої», яке вивільнилися в центрі медицини катастроф

Як стало відомо, з балансу комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» передали 25 автомобілів для потреб громад.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Про це інформують на сайті Волинської обласної ради.

Як зазначив начальник відділу майна обласної ради Михайло Імберовський, автомобілі передають на баланси сільських селищних і міських рад, а також комунальних установ.

«Це автомобілі, які вивільнилися в центрі медицини катастроф. Нагадаю, що в області повністю оновлено автопарк швидких. Натомість, авто, які замінили, а це УАЗи і «Газелі», передають у громади. Їх можна використовувати для довезення продуктів в школи чи лікарні або для господарських потреб», — зазначив Михайло Імберовський.

Зокрема, автомобілі отримають: Іваничівська багатопрофільна лікарня, обласний фтизіопульмонологічний медичний центр, обласний медичний центр онкології, обласна психіатрична лікарня бюро медико-соціальної експертизи, бюро судово-медичної експертизи, Камінь-Каширська центральна районна лікарня, Луцька районна рада, Любомльська міська рада, Доросинівська селищна рада, Заболоттівська селищна рада, Заболоттівська спеціальна школа, Люблинецька селищна рада, Рожищенська багатопрофільна лікарня, дільниця благоустрою Рожищенської міської ради, Велицька сільська рада, Мар’янівська селищна рада, Горохівська міська рада, Турійська лікарня планового лікування, Олицька селищна рада, Затурцівська АЗПСМ.

До слова, депутати проголосували за проєкт рішення.

Leave a Comment