Волинь Новини

Любомльське ТМО отримає ліцензію на проведення комп’ютерної томографії

Як стало відомо, заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук оглянула роботу Любомльського ТМО.

Після того, як вона побувала у Центрі вакцинації, що розпочав свою роботу в Любомлі майже два тижні тому, заступниця голови ОДА побувала у Любомльському ТМО, йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці.

Потім Людмила Тимощук разом із генеральним директором КП «Любомльське ТМО» Любомльської міської ради Володимиром Дибелем, Романом Ющуком та Іваном Маїло оглянули реконструйоване приміщення приймального відділення, робота над ремонтом якого відбувалася в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Облаштували його відповідно до європейських стандартів.

Також Людмила Тимощук оглянула кабінет, де встановили новий сучасний комп’ютерний томограф.

За словами Володимира Дибеля, днями лікарня отримала висновок державної експертизи ядерної та радіаційної безпеки, приблизно за тиждень матимуть і ліцензію на проведення комп’ютерної томографії. Це дасть змогу повноцінно розпочати обстеження пацієнтів з інсультами та інфарктами, підозрами на коронавірусну інфекцію, а також отримувати за це кошти з НСЗУ. Лікарі уже пройшли навчання.

Володимир Дибель зазначив, що тут можуть пройти обстеження не тільки жителі громад Любомльщини, а й Шацької та інших сусідніх громад, котрим до цього часу доводилось їздити на такі обстеження до Ковеля чи Луцька.

До слова, Людмила Тимощук залишилася задоволеною станом роботи Любомльського ТМО, відзначивши його високий рівень оснащення та забезпечення кадрами, а також зауважила хороші умови, які в громаді створили для вакцинації населення.

Leave a Comment