Волинь Новини

На Світязі організували дозвілля для дітей. ФОТО.

Як стало відомо, команда наставників із Шацька, Світязя, Машева та Полап провели у Світязі дводенне дозвілля для дітей.

Про це Район.Шацьк розповіли в церкві ХВЄ села Світязь.

Відбувся табір 2 та 3 серпня, на території церкви християн віри євангельської у Світязі. Головною метою організації дитячого дозвілля є поширення в ігровій формі моральних цінностей серед дітей.

Кожен день мав свій розпорядок. Щоранку табір розпочинали з ранкової руханки під музику. Після цього дітей розподіляли на три групи: старша, середня і молодша. На кожну групу є два наставники. Окрім цього, дітям пропонували ранкову перерву на каву, обід та полудень та навіть смаколик із собою. Тут вихованці табору мали біблійний урок, рукоділля, заняття спортом і музикою.

Як і щороку, для дітей обрали тему дитячого відпочинку. Наставники разом з дітками спілкувалися про те, яку ж вагу мають наші слова. Роздумували юні гості табору і над тим, які слова є гнилі або теплі, що своїми словами можна ранити людину, а можна її потішити.

«Найбільший акцент в наших уроках був на біблійних історіях, коли людське слово мало велику вагу. Кожний наставник відповідав за свою справу. У нас є наставники біблійних уроків, спорту, гуртків (музичних та трудових). Інші наставники відповідають за загальну табірну гру. Перед кожним уроком чи гуртком наставники з дітками моляться, просять у Бога благословення на урок», ‒ розповідає одна з наставниць табору Анастасія Степанюк.

Leave a Comment