Волинь Новини

Надихаюча Волинь, спекотне літо, та талановитий Ivan NAVI : як пройшов Makis Fest. ФОТОРЕПОРТАЖ.

Літо – вочевидь, найкраща пора для того, хто любить експериментувати і виявляти свою індивідуальність.

Запальна музика та жваві танці – це унікальне поєднання, яке втілює літо.

Зокрема, 24 липня у готельно-ресторанному комплексі “Makis”, що розташований поблизу Луцька відбувся Makis Fest – потужний музичний форум на пострадянському просторі.  До слова, фестиваль пройшов в форматі open-air.

До початку дійства усі охочі мали можливість поніжитися у басейні під відкритим небом,  який почав функціонувати саме 24 липня.  Тим паче, у басейні передбачили окрему зону для дітей та джакузі.



Початок фестивалю,  який передбачав концерт на головній сцені Makis Fest був не менш запальним та емоційним. Для гостей виступили чарівні дівчата – скрипалі. Їхня музика відображала весь спектр і багатство світової композиції з характерним поєднанням і взаємодією класичних, і популярних елементів.

Варто зазначити, що окрасою фестивалю був відомий український співак Ivan NAVІ, відомий своїм неповторним голосом та запальними танцями, артист досяг успіху в багатьох музичних жанрах.

Волинська публіка радо прийняла співака, який заворожив неймовірними відомими композиціями. Відтак, під час концерту просто неба співак виконав улюблені хіти, зокрема: «Такі молоді», «Холодна ніч», «Це вона», «Закохуюсь» та інші.

Тому не дивно, що Ivan NAVI знайшов своє місце й у серцях тисячі українців.


На локації фестивалю панувала особлива атмосфера, яка неабияк імпонувала великим компаніям та сім`ям: зона розваг для дітей, фуд-корти, виступи колективів, дискотека просто неба.


Гостей розважали нестримною музикою та відома команда луцьких гумористів  “Замок Любарта”.

Крім цього, усіх присутніх очікував приємний бонус: володарям перших 100 квитків подарували безкоштовний день у “Makis SPA”, а також безкоштовний вхід на afterparty, який відбувся у нічному клубі “Versailles”.

 

Leave a Comment