Волинь Новини

На Волині рибпатруль зловив чоловіка, який порушив правила рибальства. ФОТО.

Як стало відомо, на Волині у період з 31 травня по 7 червня виявили низку порушень рибальства.

Про це інформує пресслужба Волинського рибоохоронного патруля, передає Район. Камінь – Каширський.

«За даний період на порушників наклали 1 190 грн штрафів. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 3 276 грн. Під час проведених рибоохоронних рейдів державні інспектори вилучили 7 кг водних біоресурсів, 8 од. заборонених знарядь лову та ще 4 од. – за актами безхазяйного майна.

“Попереджено нанесення збитків рибному господарству на суму 1 853 грн», – повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Для прикладу, 5 червня до патруля надійшло повідомлення від рибалки-любителя про порушення на озері Ольблє, поблизу села Грудки Камінь-Каширського району. 

Держінспектори рибоохорони виїхали на вказане місце, де під час обстеження водойми виявили безгосподарське майно. З водойми вилучили сітне знаряддя лову.

А 6 червня на «гарячу лінію» рибпатруля надійшло повідомлення від небайдужого рибалки про перевищення дозволених знарядь лову на Нововолинському водосховищі та на водоймі поблизу села Млинище Володимир-Волинського району.

До слова, державні інспектори провели рибоохоронну роботу на зазначених водоймах. Так, викрили 10 порушень правил рибальства. На чоловіків склали адмінпротоколи та наклали відповідні штрафні санкції.

Leave a Comment