Волинь Новини

Волинянина засудили до двох місяців арешту за систематичне домашнє насильство над дружиною

Як стало відомо, у Турійському суді розглянули справу жителя Локач, якого звинувачують у систематичному домашньому насильстві над дружиною.

Як йдеться у вироку суду, чоловік уже притягувався до адміністративної відповідальності 29 жовтня 2020 року та 10 грудня 2020 року за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення за вчинення домашнього насильства щодо своєї дружини.

З матеріалів суду стало відомо, що безробітний чоловік систематично вчиняв домашнє насильство стосовно дружини: 25 вересня 2020 року близько 10 години 00 хвилин, 7 жовтня 2020 року близько 19 години 00 хвилин, 16 листопада 2020 року близько 20 години 49 хвилин.

Він продовжив свої умисні дії 18 січня 2021 року близько 13 години 00 хвилин за місцем свого фактичного проживання, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, умисно на грунті неприязних відносин ображав нецензурними словами свою дружину, принижував її честь і гідність, погрожував фізичною розправою.

Крім того, чоловік 31 січня 2021 року близько 19 години, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння під час конфлікту умисно наніс своїй дружині два удари рукою по обличчю, чим заподіяв останній тілесні ушкодження у вигляді синця в ділянці підборіддя з переходом на передню поверхню шиї, садна слизової нижньої губи справа, які відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Чоловік у суді свою провину визнав повністю.

Враховуючи усі докази, суддя визнав винуватим чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 125, статтею 126-1 Кримінального кодексу України, та призначити йому покарання у виді арешту на строк два місяці.

Leave a Comment