Волинь Новини

У дитсадках на Волині звільнили від плати за харчування дітей переселенців

Як стало відомо, відбулася восьма сесія Камінь-Каширської міської ради.

Про це інформують на сайті Камінь-Каширської громади.

Задля забезпечення взаємодії між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Камінь-Каширської міської ради у питаннях впровадження сучасних освітніх технологій та модернізації навчально-методичної бази дошкільної та загальної середньої освіти депутати схвалили Меморандум про співробітництво між АМУ та Камінь-Каширської міською радою. Предметом Меморандуму є розвиток співробітництва між Сторонами в питаннях співпраці у впровадженні сучасних освітніх технологій у закладах освіти.

Рішенням цієї сесії делегували повноваження про призначення та звільнення керівників закладів освіти, культури та спорту Камінь-Каширської міської ради Управлінню гуманітарної політики міської ради, в тому числі проведення конкурсів, створення конкурсних комісій та вирішення інших питань, пов’язаних з оформленням трудових відносин.

Також від оплати за харчування в дошкільних навчальних закладах Камінь-Каширської міської ради звільнили дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей реабілітаційних груп, внісши зміни до відповідного рішення четвертої сесії.

Leave a Comment