Волинь Новини

Після відмови від м’яса волинянка одужала від хвороби: що відомо

Як ставло відомо, з кожним роком все частіше можна зустріти людей, які відмовилися від м’яса – вегетаріанців. Серед них – Катерина Баришева з Шацька, яка вже три роки не вживає продукти тваринного походження.

Про це пише «Вісник і К».

«Рослини, тварини усе відчувають, то чого ж ми – творіння Господа – вирішили, що можна вбивати тварин, які також хочуть жити не задля того, аби стати їжею», – починає розмову Катя.

Тоді жінка почала цікавитися вегетаріанством. Дізналася, що багато відомих людей уже давно обрали для себе цей спосіб життя і не жаліють, а навіть навпаки – у них покращилося здоров’я.

«Я стала вегетаріанкою за внутрішнім відчуттям, бо це неможливо без духовної складової. Усе відбувалося поступово, тому ніяких проблем з переходом не було. По-перше, я собі не забороняла, мені просто перехотілося»,– веде далі мову Катерина.

Рідні Катерини спочатку подумали, що вегетаріанство – це просто її тимчасове захоплення, яке швидко мине. Але з часом зрозуміли, що все-таки то усвідомлене рішення. Знайомі часто запитували, чи вплине її спосіб життя на доньку, чи дозволятиме вона їй їсти м’ясо? Катя нікому не нав’язує своїх правил і вподобань, адже кожна людина має право приймати власні рішення, навіть коли це її кровинка.

«Я не вживаю алкоголь, займаюся спортом, медитую… Мене часто запитують, що я їм. Насправді все просто: каші, овочі та фрукти, зелень»,– каже Катя.

До слова, після відмови від м’яса жінку перестали мучити гастрит і панкреатит. Хвороби зникли, ніби їх ніколи й не було. Зараз вона на шляху до відмови від морепродуктів, яєць, молока, сиру. Тобто в майбутньому планує стати веганом, не використовувати косметику, яку випробовують на тваринах, одяг та ліки. Адже, як пояснила, вона не може бути щасливою тоді, коли страждають інші.

Leave a Comment