Волинь Новини

На Волині з’явилась ще одна патріотична зупинка. ФОТО.

Як стало відомо, у Хотешові окультурили та розмалювали занедбану автобусну зупинку.

Про це інформує видання «Полісся».

При в’їзді у село Хотешів Камінь – Каширського району, саме на роздоріжжі центральних вулиць, роками впадала в око подорожнім старезна, пошарпана зупинка громадського транспорту. Вона нагадувала місце для звалища непотребу.

Таку депресивну картину сільського буття набридло спостерігати працівникам місцевого дитячого садка. У них ще восени виникла ідея причепурити об’єкт, однак через погодні умови, задум втілити не вдалося. Про це розповідає завідувачка дошкільного закладу Марина Стеренчук.

До слова, цього ж року міська рада виділила фарбу, відтак гуртом упродовж двох днів освітяни натхненно працювали: прибирали, білили стіни та розмальовували, попередньо підготувавши відповідний ескіз.

«Колективна робота дошкільників тепер зачаровує погляди хотешівців, адже яскраво розмальована квітчастими узорами споруда сьогодні претендує на таку собі візитну картку села», — із захопленням ділиться емоціями Марина Стеренчук.

Окрім квіткового орнаменту на стінах зупинки майстрині написали віршовані рядки із балади про Хотешів, що належить авторству місцевого жителя, краєзнавця Івана Сидорука, який нині мешкає та працює у Ковелі.

Leave a Comment