Волинь Новини

“Не потрапляв я ні в яку аварію”: у мережі з’явилося відео, на якому помітно, що Дарій Зажицький заходить до місцевого автоцентру

Як відомо, зовсім нещодавно у соцмережі сколихнула новина про лучанина Дарія Зажицького: відомі блогери почали говорити про шахрайство лучанина, якого побачили на відпочинку в Домінікані, згодом – у Туреччині.

Нещодавно хлопець втрапив у ще одну скандальну історію: 30 березня в обідню пору на проспекті Перемоги в Луцьку 22-річний Дарій Зажицький на білому Chrysler 2015 року намагався обігнати Audi 100, у результаті чого відбулося зіткнення.

Тоді ж, Insider звернувся за коментарем до молодого чоловіка, аби той розповів як трапилась ДТП.

«Я живий-здоровий, дякувати Богу! Не потрапляв я ні в яку аварію, займаюсь своїми справами. Не знаю хто це розповсюдив. Машини в мене теж немає. Я не знаю чого мене і яким боком туди всунули. Чи це хтось піднімає собі рейтинги і створює ажіотаж і хайп… Кому це треба – не розумію», – каже Дарій Зажицький.

Утім, камери системи відеоспостереження “Безпечне місто” зафіксували відеоматеріал, на якому чітко помітно, як скандальний лучанин відчиняє двері автоцентру “Detroit”, який розташований на вулиці Стрілецька 13.

 

 

Leave a Comment