Волинь Новини

На Волині дитина ледь не замерзла, катаючись на велосипеді. ФОТО.

Як стало відомо, поблизу села Ромашківка патрульні стаціонарного пункту «Цумань» виявили хлопчика, який катався на дитячому велосипеді на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне).

Інцидент стався 18 березня. Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області на своїй сторінці у фейсбуці.

Інформація про дитину надійшла від небайдужих водіїв. Вони розповіли, що поблизу села Ромашківка на дитячому велосипеді катається хлопчик на вигляд 4-5 років без нагляду дорослих. Згодом про цю ж подію на лінію 102 повідомила заявниця.

До слова, патрульні виїхали за вказаною адресою і виявили хлопчика, на якого вказували свідки. Оскільки хлопчик замерз, інспектори відвезли його на стаціонарний пост, аби зігріти.

Згодом на пост приїхала бабуся дитини, яка розповіла, що онук катався у подвір’ї. Однак коли вона зайшла в будинок, дитина поїхала у невідомому напрямку.

На щастя, з малюком все добре і його передали в руки бабусі. Із нею провели профілактичну бесіду, аби надалі така ситуація не повторилася.

Leave a Comment