Волинь Новини

В Шацьку очистять меліоративний канал, щоб запобігти підтопленню

Як стало відомо, 12 березня під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету.

Про це повідомляють у Шацькій селищній раді.

З інформацією основного питання порядку денного – про надання дозволу на прочищення меліоративного каналу в смт Шацьк – виступила Людмила Єрофєєва, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчого органу.

Під час обговорення член виконкому Олександр Наумич нагадав присутнім по проблему підтоплення домогосподарств по вулиці Лесі Українки в Шацьку і при цьому зазначив, що не всі власники приватних садиб дозволяють заходити на свою територію, аби прочистити канал. Після активної дискусії було прийняте рішення надати дозвіл КП «Будинкоуправління» на прочищення існуючого меліоративного каналу для відводу ґрунтових та дощових вод в смт Шацьк (урочище Дуга) без вивезення ґрунту за межі земельної ділянки.

На засіданні також надали дозвіл на видалення зелених насаджень; на розміщення засобу зовнішньої реклами (за заявою підприємця) та заготівлю дров на меліоративних каналах, які знаходяться в селі Світязь, для учасників бойових дій (за зверненням Ярослава Сацюка, голови ГО «Ветерани АТО Шацького району»).

Leave a Comment