Волинь Новини

Луцьк відвідала Руслана Писанка з виставою «За двома зайцями». ВІДЕО.

Як стало відомо, увечері 22 лютого лучани поспішали у Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка на перегляд вистави за мотивами п’єси Михайла Старицького “За двома зайцями”. У головних ролях: в ролі ПроніРуслана Писанка, Голохвастова зіграв Сергій Поздняков.

Нагадаємо, за сюжетом п’єси Голохвастов намагається спокусити негарну Проню Прокопівну заради головної наживи — чималих грошей. Тим часом, продовжує залицятися до вродливої, стрункої Галини, яка так і не відповіла взаємністю. Погнавшись “за двома зайцями” обман легковажного головного героя було викрито. Затім, дві родини дівчат дізналися, що “багатий” наречений – банкрот.

Варто зазначити, що Руслану Писанку незважаючи на грим, було неважко впізнати, а головну роль акторка виконала бездоганно.

Тим паче, Руслана Писанка дотепно жартувала, отримала від лучан безмежну кількість овацій. У глядацькій залі лунав сміх та господарював гарний настрій.

До слова, уже наприкінці вистави «За двома зайцями» випадкового глядача попросив вийти на сцену актор Ігор Яковенко, який грав батька героїні Руслани Писанки.

Чоловіки символічно випили за жінок.  Як це було, дивіться на нашому відео.

 

Leave a Comment