Волинь Новини

На Волині у працівників міського суду виявили коронавірус

Як стало відомо, у двох працівників Володимир-Волинського міського суду діагностували COVID-19. Установа працюватиме в звичному режимі, проте громадян просять, по можливості, подавати документи в електронному форматі.

Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Володимир-Волинський міський суд продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя. Про це йдеться на офіційній сторінці суду в фейсбуці.

Разом з цим, з метою безпечного перебування у приміщенні суду, там регулярно проводять прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь.

“Рекомендуємо громадянам подавати необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, тощо) засобами електронного та поштового зв’язку, або через особистий кабінет в системі «Електронний суд»”, – зазначають у повідомленні.

Окрім цього, громадян, які є учасниками судових процесів, просять утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін, а також утриматися від відвідин суду, якщо у вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

“Просимо учасників судових засідань та відвідувачів суду з розумінням віднестись до вжиття вимушених протиепідемічних заходів задля запобігання поширення коронавірусу COVID-19”, – наголошують в суді.

Leave a Comment