Волинь Новини

Як голосують на виборчих дільницях у Луцьку. ФОТО.

Як відомо, у Луцьку 25 жовтня о восьмій ранку відкрилися виборчі дільниці. На цих виборах лучани обирають депутатів Волинської обласної ради, Луцької районної ради, Луцької міської ради та Луцького міського голову.

Незважаючи на карантин, на дільниці №, 071047, що на вулиці проспект Президента Грушевського 1, у приміщенні Центральної бібліотеки для дітей, з точки зору дотримання карантинних норм на дільниці все виконано, комісія працює абсолютно коректно. Про це стало відомо журналістам Волинь infa з власних джерел.

До приміщення виборців пускають поступово, лише у масках, вимірюючи температуру. Також слідкують, аби біля кожного стола було не більше 2.

Виборці входять в одні двері і після того, як проголосували — заходять інші. Тому скупчення людей немає. Захисні маски є у кожного члена комісії.

Щодо бюлетенів, виборці мають заповнити відповідно чотири бланки різних кольорів:

– блакитний колір – вибори депутатів обласної ради;

– світло-зелений колір – вибори депутатів районної ради;

– світло-жовтий колір – вибори депутатів міської ради;

– світло-рожевий колір – вибори міського голови.

Щоб проголосувати за партію, у пустому квадраті бюлетеня – напроти обраної політичної сили – потрібно поставити будь-яку позначку. Згодом треба обрати кандидата в депутати від цієї партії та вписати його номер у квадраті з трафаретом.

До слова, волевиявлення лучан триватиме до 20.00.

Leave a Comment