Волинь Новини

“Я дійсно сильний і мужній, бо ще живий”: відверте зізнання онкохворого лучанина

Дарій Зажицький – лучанин, який бореться за своє життя. Вочевидь, чимало хто не знає його історії. Утім, одного дня, він дізнався про свій діагноз – рак. Незважаючи на біль, Дарій  веселий юнак, який має привітне обличчя, що випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, така дивовижну чоловічу та непідвладну стійкість духу. Журналістам “Волиньinfa” Дарій розповів, що вважає рак не вироком, а лише діагнозом.

Проте, підступна недуга не припиняє залишати молодий організм юнака. Отож, Дарій потребує дороговартісного лікування. Щодня онкохворого лучанина підтримують сотні людей, а він натомість, вдячний кожному за теплі слова підтримки. Про це хлопець повідомив у власній сторінці в cоцмережі Instagram.

“Сподіваюсь і вірю, що це буде останній крок до мого одужання. Остання хімія в моєму житті, вже скоро, залишилось ще трішки. Пройдений, нелегкий етап в моєму житті за шанс такого нелегкого одужання і мого повноцінного життя.

Позаду залишились такі нелегкі буденні моменти, коли я пропадав у лікарнях.. постійних прийомів різних хімічних препаратів та постійних здач аналізів.

Знаю і вірю, про те, що я дійсно Сильний і Мужній, бо ще живий і ще тримаюсь!
Адже, навколо мене є Моя сильна підтримка – це Ви! І моя Олічка! Тільки з Вами моя віра не пропадає.

До слова, попереду в мене ще одна хіміотерапія, безліч різних аналізів+ МРТ, після якого, нам потрібно буде їхати на Київ і консультуватися про наші справи із професором( онокологом).

Надіюсь на швидкі, хороші і позитивні результати з Богом!  І пам’ятайте, що все в наших руках і в нашій вірі!” – йдеться у дописі.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Дарія, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

4149 4993 4412 6287 Зажицький Дарій Русланович

5375414102545711 Моно банк

Leave a Comment