Волинь Новини

Без особистих речей та грошей: на Волині водій автобусу відправив дитину роздрукувати квиток і поїхав. ФОТО.

Як стало відомо, 15-го серпня на автостанції Володимира-Волинського трапився конфлікт. Про це повідомила волинянка Анна Рожкевич у соцмережі Instagram, надавши відповідний фотоматеріал. Зокрема, жінка стверджує: водій рейсового автобусу під приводом роздруківки квитка відправив неповнолітнього пасажира, її сина, на автостанцію. Коли той повернувся, автобус, як виявилось, відправився на Луцьк із його речима та грошима.

Матір хлопця вимагає покарання водія та відшкодування моральної компенсації, адже автобус із особистими речима довелось наздоганяти на авто та везти сина до Києва на спортивні збори, на які він уже спізнювався.

Зазначимо, що на прохання інших пасажирів зачекати дитину водій не відреагував. Про це БУГу повідомила свідок події, мати неповнолітнього пасажира Анна Рожкевич, яка проводжала його і опублікувала пост у одній з фейсбук-спільнот міста.

“Всім привіт! Пишу пост-обурення! Сьогодні (15-го серпня, – ред.) мій син, купивши квиток через Приват-24, сів на автобус Нововолинськ-Луцьк о 8:10 ранку, пред’явивши свій електронний квиток (проводжала сина, тому була свідком)!

У місті Володимир-Волинський водій на прізвище Мартинюк сказав, що йому потрібно роздрукувати той квиток і відправив сина на автостанцію!

Малий залишив сумку з речами,документами та грошима на знайому, яка їхала в цьому автобусі і є, до речі, свідком усього, і побіг на автостанцію Володимира роздруковувати той квиток! Повернувшись з квитком, автобуса вже не було!

Жінка зазначає: водій поїхав з особистими речима її сина, хоча хлопця не було лише пару хвилин:

“На прохання інших пасажирів зачекати ще хвилинку, водій ніяк не відреагував! Як так?! Залишити людину без нічого, поїхати собі! Для чого тоді електронний квиток, аби відправляти дитину його роздруковувати незрозуміло куди?!

Син їхав на спортивні збори з пересадкою в Луцьку на Київ (автобус на 11:00 ранку відправлявся з автостанції Луцька). Яким треба бути нелюдом, щоб просто так поїхати і залишити людину без нічого!”

Анна Рожкевич просить відреагувати перевізника Валерія Миронюка АТП 10708 міста Нововолинська і покарати водія Мартинюка за неправомірні дії, а також:

“Відшкодувати вартість квитка, вартість бензину до Луцька і назад, бо мій чоловік наздоганяв автобус з речами і завозив дитину на рейс до Києва плюс моральну компенсацію за потрачені нерви всієї родини!”, – зазначила жінка.

Leave a Comment