Волинь Новини

Стало відомо, де на Волині не виявили нових хворих на коронавірус

Як стало відомо, за останню добу в Нововолинську та Іваничівському районі методом ПЛР не підтверджено жодного нового випадку коронавірусної хвороби.

Загалом станом на 9:00 годину 6-го серпня у Нововолинську зареєстровано 255 випадків захворювання на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 204 людини одужали. 9 випадків летальні.

Про це інформують на сайті Нововолинської міської ради.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікується 15 пацієнтів, хворих на коронавірус: 4 жителів міста і 11 іногородніх. Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває  4 жителів міста та 6 іногородніх пацієнтів. У реанімаційному –  5 хворих з Іваничівського та Локачинського районів та м. Володимира-Волинського.

1 нововолинянка лікується у Луцьку.

37 житель Нововолинська отримує лікування амбулаторно.

До слова, за увесь період пандемії зроблено 302 швидких тестів і взято 1625 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР. Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 579 аналізів та методом ІФА G – 242 аналізи.

Станом на 10:00 годину 6-го серпня 2020 року в Іваничівському районі зареєстровано 75 випадків. Одужали 64 особи, – інформує Іваничівська РДА.

Leave a Comment