Важливо Волинь Новини

Що відбувається нині на Театральному майдані. ОНОВЛЕНО

Як відомо, вранці, у вівторок 21 липня надійшло повідомлення на лінію 102 про те, що у центрі Луцька чоловік захопив автобус із близько 20 заручниками, при собі має вибухівку та зброю.

Зокрема, скло у вікні автобусу – з пошкодженнями від пострілів.

Зі слів очевидців, рейсовий автобус, який розташований неподалік пам’ятника Лесі Українки, мав маршрут “Ковель – Берестечко”.

У багатьох лучан паніка. Відтак, Театральний майдан перекрили повністю. Як зазначають, о 9:51 було чутно постріли. Згодом о 10:52 було продемонтровано ще один постріл.

Утім, станом на 12:00 інформації щодо кількості заручників та постраждалих немає.

Варто зазначити, що  патрульні просять громадян з розумінням ставитись до ситуації і не підходити до території, яку перекрили.

“Ваше життя важливіше, отож, дотримуйтеся відповідної дистанції” – зазначають патрульні.

Зокрема, Кафедральний собор Святої Трійці, магазини “Еva”, та “7/23”  кафе “Театральне”  ЦУМ, знаходяться у зачиненому режимі.

В області ввели оперативний план “Заручник”.Станом на 11:00 у місті перекрили низку вулиць через надзвичайну ситуацію, зокрема частину проспекту Волі, вулицю Винниченка, Паркову. У зв’язку з цим в місті утворилися довжелезні затори.

Натомість чимало місцевих вважають що це терорист. Особу, який захопив автобус із близько 20 заручниками нині не встановлено.

До слова, територія центру міста перекрита задля забезпечення безпеки громадян. На місті працюють усі служби поліції та озброєні бійці спецназу СБУ.

Leave a Comment