Волинь Новини

Син Авакова і депутати розважалися на великій вечірці в елітному клубі Києва, їх охороняла поліція

Як відомо, на вечірці на честь дня народження харківського обласного депутата Володимира Скоробогача в київському клубі Perfect Place були присутні син глави МВС Арсена Авакова і нардеп від СН Олександр Бакумов, повідомив ексдепутат, член наглядової ради Укрзалізниці Сергій Лещенко.

У своєму Telegram-каналі Лещенко також повідомив, що вечірку, яка проходила вночі з 11 на 12 липня, охороняла поліція.

“Поки представники поліції полюють за легкою наживою у вигляді накладення штрафу за порушення карантину, в клубі Перфект Плейс всю ніч гуляли день народження харківського обласного депутата Володимира Скоробогача. Причому на місці була присутня поліція, яка не тільки не втручалася в таке явне порушення правил, але й охороняла учасників гулянки”, — зазначив екснардеп.

За його словами, на дні народження був присутній син міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександр Аваков, колишній депутат Віталій Хомутинник, нардеп від Слуги народу Олександр Бакумов, а також інші “офіційні особи”.

“Більш яскравої ілюстрації подвійних стандартів складно уявити. […] Тому те, що сталося в Перфект Плейс, можна вважати офіційним дозволом клубам працювати всю ніч, а на питання правоохоронців відправляти до сина Авакова“, — зазначив Лещенко.

Нагадаємо, в Україні у зв’язку з коронавірусом продовжили карантин до 31 липня з пом’якшенням з 22 травня, карантин буде адаптивним. Це означає, що скасовувати певні обмеження будуть тільки в тих регіонах, де це дозволяє робити епідемічна ситуація. В окремих регіонах карантин можуть посилити.

Leave a Comment