Волинь Новини

“Ви допомагаєте мені рятувати власне життя, а я готую себе до ще одного випробування”: у Луцьку продовжують збирати гроші для онкохворого Дарія Зажицького

Дарій Зажицький – лучанин, який бореться за своє життя. Вочевидь, чимало хто не знає його історії. Утім, одного дня, він дізнався про свій діагноз – рак. Незважаючи на біль, Дарій  веселий юнак, який має привітне обличчя, що випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, така дивовижну чоловічу та непідвладну стійкість духу. Журналістам “Волиньinfa” Дарій розповів, що вважає рак не вироком, а лише діагнозом.

Проте, підступна недуга не припиняє залишати молодий організм юнака. Отож, Дарій потребує дороговартісного лікування. Про це хлопець повідомив у власній сторінці в cоцмережі Instagram.

“Тільки з Вашою підтримкою і Вашою допомогою моє лікування продовжується. Невеликий відпочинок і ось знову потрібно продовжувати свій шлях до мого нелегкого одужання. Я майже на фінішній прямій, дуже сподіваюсь. Невелика перемога, але вона є!

Я не здаюсь! Я далі йду! З вірою та великими силами боротись далі.
В Луцьку після МРТ мені сказали, що мої пухлини не змінились (моєму розчаруванню не було межі). Але як так? А це, на хвилинку пройдено 7 важких хімій. Потрібно на Київ.

Утім, новини хороші. Після консультаціїї в Києві з професором, мене порадували, з результатами усе майже добре. Мені призначили ще дві високодозні хімії для більшого результату, які вже можна провести в Луцьку. Дякувати Богу і всім людям, які за мене моляться. До слова, організм мій тримається, почуваю я себе більш – менш добре.

Тільки, як зазвичай, печінка бере все на себе. Токсичний гепатит потрібно знову різними препаратами підтримувати і лікувати.
Доброта всіх небайдужих сердець і Божа милість додають ще більше сил боротись і укріплюють віру. Ви допомагаєте мені  рятувати власне життя. А я готую себе до ще одного випробування” – йдеться у дописі.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Дарія, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

4149 4993 4412 6287 Зажицький Дарій Русланович

5375414102545711 Моно банк

Leave a Comment