Волинь Новини

У місті на Волині за добу коронавірус виявили в однієї людини, інша – одужала

Як стало відомо, станом на 10:00 годину 1-го червня у Нововолинську зареєстровано 76 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Окрім цього, 52 людини одужали. 5 випадків летальні.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР   підтверджено один випадок коронавірусної хворобиОдна людина одужала, – інформують на сайті Нововолинської міської ради.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 14 громадян, хворих на коронавірус, з них  5 – жителі  міста, 9 – іногородні: м. Володимир-Волинський –  3, Володимир-Волинський район – 3,  Локачинський район – 1, Іваничівський район – 2.

Зокрема, в  інфекційному відділенні перебуває 12 пацієнтів: 4 жителі міста та 8 іногородніх, в реанімаційному – 1 житель міста та 1 іногородній.

Один житель Нововолинська, який має коронавірусну хворобу, лікується  в обласній лікарні, а ще 13 отримують лікування амбулаторно.

Усього з підозрою в інфекційному відділенні лікується 5 хворих, з них   1 – жителі міста, 4 іногородні (Володимир-Волинський район).

До слова, за увесь період взято 745 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР. Усього зроблено 180 швидких тестів.

Leave a Comment