Волинь Новини

На Волині під час пожежі полісмен допоміг постраждалим врятувати документи та цінні речі

Як стало відомо, під час пожежі у Рожищі працівник Ківерцівського відділу поліції Сергій Воробйов заходив у палаючі приміщення, аби відшукати для людей документи та інші цінні речі.

Про гідний вчинок 38-річного майора поліції розповіли у пресслужбі поліції Волині, також про нього гарно відгукнулися постраждалі у сюжеті «Фактів» телеканалу «ICTV».

Чоловік допомагав людям, які стали жертвами пожежі, що трапилась 18 травня в приміщенні колишнього гуртожитку в Рожищі. Сергій того дня перебував на вихідному, удома в Рожищі. Близько 14-ї години почув характерні звуки, ніби тріскають стіни, одразу вийшов, побачив дим і побіг туди.

«У першу чергу я організував доставку води з сусідніх будинків, заходив у приміщення та допомагав людям винести цінні речі, одяг, дитячі іграшки. Згодом допомагав пожежникам гасити будинок», – розказує Сергій Воробйов.

Того дня пожежу вдалось ліквідувати через кілька годин після займання, ніхто не постраждав. Нині місцева влада вирішує, як допомогти 11 сім’ям, які залишились без даху над головою.

 

Leave a Comment