Волинь Новини

«Будь-яка позиція, яку ми займаємо в нашій підсвідомості, вона насамперед буде для нас правильна» – Тетяна Щербак

Заступниця Юрія Погуляйка прокоментувала питання щодо ефективності дезінфекції вулиць. Про це стало відомо під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції у Волинській ОДА 24 квітня.

До слова, заступниці голови Волинської облдержадміністрації Тетяні Щербак поставили питання про те, який ефект від дезінфекції вулиць та проїжджих частин. Окрім цього, запитали, на підставі яких висновків, науковців чи лікарів це проводиться, чи це не є метою психологічного впливу на населення.

«В будь – якому випадку, кожна дезінфекція, яка проводиться силами будь-кого, вона вбиває ряд негативних бактерій, які є на поверхностях. Якщо сказати, що вона вбиває сто відсотків всіх – я не могла би цього сказати. Проте, я маю, як підтвердження багато вже до цього зроблених наукових підтверджень, що будь-яка позиція, яку ми займаємо в нашій підсвідомості, вона насамперед буде для нас правильна. Утім, дезінфекція проводиться для того, щоб убити бактерії і вона є дієвою, тому що любий склад бактерицидного препарату, який вбиває, він все одно направлений саме на це», – повідомила Тетяна Щербак.

 

Leave a Comment