Волинь Новини

Жителька Волині нарікає на наклеп щодо інфікування коронавірусом. ФОТО.

У селищі Турійськ поширилися неправдиві чутки про інфікування жінки коронавірусом. Про це повідомила потерпіла у соцмережі Facebook.

“Шановні Турійчани, дорогі друзі, я, Кугіль (Андрощук) Світлана Олександрівна жителька смт. Турійськ, вимушена Вас повідомити про розповсюдження неправдивої інформації щодо моєї особи.

Загалом, 18.04.2020 року о 19:00, мене почали турбувати бронхи, тому, я як законослухняна громадянка, яка наслухалась закликів влади з екранів телевізора, звернулась до Турійської ЦРЛ для обстеження. До слова, температури й кашлю не було і немає на сьогодні.

Насамперед, першим оглянув мене приємний черговий сімейний лікар Андрій Родюк та направив в місто Ковель для ренгенобстеження, але зробити його виявилося величезною проблемою і стало можливим тільки після великого конфлікту з медперсоналом Ковельської лікарні. Коли я з результатом приїхала знову в приймальне відділення Турійської ЦРЛ, там мене чекав цей же черговий лікар, який розпочав детальний огляд і в цей час, випадково в приймальне відділення зайшов відомий лікар Любомир Валіхновський, який в сусідній кімнаті надавав екстренну медичну допомогу іншому хворому пацієнту та теж оглянув мій знімок і відзразу сказав, що це гострий бронхіт і ніякого короновіруса в мене немає, але у зв’язку з пандемією та завдяки головному лікарю Мельничуку П.М. мені все ж було проведено експрес-тест, який виявився негативним. Також для вірності зробили ще тест, який досліджувався лабораторно. Утім, з ранку наступного дня мене вже чекали «сюрпризи»: мої знайомі запитували чи правда, що в мене виявили COVID-19 ?

Самий більший смуток в цій історії викликає ставлення мого сімейного лікаря до своїх професійних обов’язків, який не приїхав, не дзвонив і взагалі не цікавився моїм станом здоров’я, хоча про таку необхідність був повідомлений. Гасло «Гроші ходять за пацієнтом» – це повний обман та абсурд, отож задумайтесь: чи потрібна нам така медична реформа ? Ось, на фото мій негативний результат лабораторного тесту, в мене повторюю, не було і не має температури та кашлю, а якби і були ? Невже, окрім сьогоднішньої страшилки «короновірусу» немає інших хвороб, які турбували та турбують людей.

В підсумку, хочу зазначити, не поширюйте не правдиву інформацію і дай Вам Бог ніколи не опинитися в подібній ситуації. Христос Воскрес – Воістину Воскрес !” – йдеться у дописі.

Leave a Comment