Волинь Новини

Рак нікуди не йде сам, на карантин теж не пішов: у Луцьку продовжують збирати гроші для онкохворого Дарія Зажицького

Дарій Зажицький – лучанин, який бореться за своє життя. Вочевидь, чимало хто не знає його історії. Утім, одного дня, він дізнався про свій діагноз – рак. Незважаючи на біль, Дарій  веселий юнак, який має привітне обличчя, що випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, така дивовижну чоловічу та непідвладну стійкість духу. Журналістам “Волиньinfa” Дарій розповів, що вважає рак не вироком, а лише діагнозом.

Проте, підступна недуга не припиняє залишати молодий організм юнака. Отож, Дарій потребує дороговартісного лікування. Про це хлопець повідомив у власній сторінці в cоцмережі Instagram.

Рак нікуди не йде сам, на карантин теж не пішов. Навколо тільки усі й говорять про той COVID – 19. Утім, більше місяця всі тільки  про те і говорять, намагаючись сховатись від нього і вберегтися, а я лише хочу жити далі!
Усі хто зі мною проходять мій нелегкий час, знають, що я лікуюсь. До слова, на теперішній час вже пройшов 4 блок хіміо- терапії. Натомість – далі наступний 5,  вже через 5 днів. Як не крути, нікуди не сховаюсь ( і вже маю бажання щоб усе це, як найшвидше закінчилось і я одужав) Проте, готую себе морально, аби вкотре усе пройти.

Окрім цього, після 5 хімії буду роби усі аналізи, аби пересвідчитися у тому, чи допомагає мені хімія. Якщо аналізи будуть невтішні, то необхідно буде робити дві самі сильні високодозні хімії, а це те, що я найбільше боюся.
Втім, я не опускаю руки і іду тільки вперед з Вашою підтримкою та допомогою! Разом ми сила!” – йдеться у дописі.

 

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Дарія, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

4149 4993 4412 6287 Зажицький Дарій Русланович

5375414102545711 Моно банк

 

Leave a Comment