Важливо Волинь Новини

Погуляйко особисто перевірив, чи існує скупчення людей на кордоні

У рамках робочої поїздки сьогодні, 11 квітня, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко відвідав пункт пропуску «Ягодин», аби проінспектувати ситуацію на польсько-українському кордоні щодо запобігання поширенню COVID-19.

Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

В ОДА зауважують, що органи виконавчої влади області вживають усіх можливих заходів з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби на території краю, а питання дотримання волинянами режиму карантину перебуває на особистому контролі у голови облдержадміністрації.

Як зазначив Юрій Погуляйко, ситуація на «Ягодині» стабільна та контрольована, скупчень людей з української сторони немає.

«Сподіваємося, що українці дослухалися до закликів та прохань влади і максимально обмежують пересування, залишаючись вдома», – зауважив голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, що  наразі перетнути польсько-український кордон на Волині можна лише на Ягодині. Зважаючи на те, що громадяни нашої держави продовжують повертатися на Україну, спільними зусиллями двох держав вдається уникати скупчень і зі сторони Польщі.

Усіх громадян, які намагаються повернутися на батьківщину, оперативно перевозять і відправляють на самоізоляцію. Усі вони будуть перебувати під жорстким контролем поліції.

Leave a Comment