Волинь Новини

Волинянин нарікає на реконструкцію квартири під комерційне приміщення. ФОТО.

Ковельчанин Олександр Іванів скаржиться на реконструкцію квартири під комерційне приміщення. Про це чоловік повідомив у соцмережі Facebook.

“Декілька слів про те, як у Ковелі, що на вулиці Привокзальній відбувається реконструкція квартири під комерційне приміщення.
Як відомо, будинок розташований навпроти автостанції, що вулиці Лесі Українки 30. Ймовірно, усі ковельчани та гості міста бачили величезну вербу, яка росла на куті будинку. Отож, цієї весни, верба вже “мертва”, оскільки, дерево загороджене, у зв’язку з реконструкцією, маємо певне розуміння, що її “вбили” нові власники.
До слова, верба була посаджена у 1993 році. Прикро, що у нашій державі немає ніякої відповідальності за подібні дії. Окрім цього, у 2017 році, коли почалися роботи у цій горе- квартирі, на першому поверсі тріснула плита у під’їзді, а на куті будинку, на висоту першого поверху видовбали нішу у несучій стіні.


Хтось з будівельникі проводив розрахунок, чи таке можна робити? Моя думка – ні. Отож, постає питання: хто дав дозвіл на подібну реконструкцію? Вочевидь, лише після руйнування будинку, що може спровокувати людські жертви, міські служби почнуть робити перевірку реконструкції приміщень в житловому секторі” – зазначив житель міста.

 

 

 

Leave a Comment