Волинь Новини

У Луцьку просять відновити роботу мережи магазинів «Prostor»

Сьогодні 2 квітня 2020 року на сайті єдиної системи місцевих петицій з’явилося прохання відновити роботу мережи магазинів «Prostor».

ТОВ «Стиль Д» (мережа магазинів «Prostor») здійснює торгівлю засобами гігієни, дезінфікуючими засобами, засобами прибирання для дому та обробки будь–яких поверхонь, креми для рук (необхідні під час користування засобами на спиртових складових), засобами першої необхідності по догляду та гігієни дітей, мам та майбутніх мам, засобами гігієни порожнини рота, а також багатьма іншими засобами, які дозволяють дотримуватись не тільки особистої гігієни, але й виконувати всі приписи МОЗ України та ВООЗ по запобіганню поширення хвороби.

З початку березня 2020 року Prostor вжито заходів (на дотримання вимог Законів України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та «Про забезпечення санітарного та епідемічного добробуту населення населення», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211) та запроваджено:
1. Щоденний температурний скринінг працівників (усіх, з температурою вище 36,9 градуси та з ознаками респіраторних захворювань негайно відправляються на самоізоляцію для виклику лікаря);
2. Проведення медичного (санітарного) огляду, проведення щоденної (декілька разів на день) дезінфекції та обробки приміщень дезінфікуючими засобами;
3. Встановлено обмеження щодо відвідування магазину споживачів виключно у захисних масках;
4. Режим одночасного знаходження у приміщенні не більше 5 осіб на відстані не менше 2 м. один від одного.

“Просимо дозволити працювати Prostor на території міста  з метою забезпечення мешканців засобами гігієни та дезінфекції “- пише автор петиції Кузьмич Іван Анатолійович.

Станом на 2 квітня петицію підписали 20 осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось: 

Leave a Comment