Важливо Волинь Новини

Волинян просять повідомляти про порушення правил карантину

У разі виявлення порушення правил карантину, волинян просять звертатися на гарячу лінію муніципальної варти.

Про це пише радник Луцького міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у «Фейсбук».

Усім суб‘єктам господарювання, що здійснюють діяльність на території м. Луцька та с. Прилуцьке міською радою надіслано лист, де вказано про необхідність дотримуватися наступних вимог і рекомендацій:

  1.  Проведення в усіх магазинах фасування (пакетування) продуктів харчування, зокрема хлібобулочних виробів, овочів, фруктів та іншого.
  2.  Допуску відвідувачів магазинів, супермаркетів та інших об‘єктів загального доступу лише в масках.
  3.  Припинення приготування та реалізації кавових напоїв в магазинах та інших закладах та установах (в т.ч. з автоматів).
  4.  Забезпечення в закладах розмітки для організації належної відстані між людьми та дотримання максимально допустимої одночасної кількості відвідувачів в приміщенні з розрахунку один відвідувач на 15 м.кв.

Муніципальна варта щоденно моніторить дотримання вказаних вимог та веде облік тих, хто не дотримується вказаних вимог.

На виїзді з міста діють карантинні пости, які крім іншого покликані мінімізувати кількість бажаючих виїжджати за місто без нагальної потреби.

Всі вищевказані заходи приймаються для безпеки, збереження життя та здоров‘я жтелів Луцької громади та недопущення поширення коронавірусу у нашому місті.

У разі виявлення Вами порушення правил карантину, просимо звертатися на гарячу лінію муніципальної варти за номером 0670000679 , оскільки патрульна поліція з моменту запровадження карантину показала неготовність до нових викликів сьогодення та неповне усвідомлення небезпек пандемії і ролі поліції у протидії останній.

Leave a Comment