Важливо Волинь Новини

Маленький волинянин потребує допомоги

Марк Пилипчук потребує дороговартісного лікування. Про це повідомила Тетяна Пилипчук.

“У вашого сина пухлина головного мозку – це страх, почути такі слова матері та батьку. Ми з цим зіштовхнулися, в нашого сина, Марка, підтвердили наявність пухлини головного мозку, тип пухлини – медулобластома, злоякісна.

Точний діагноз (можете також переглянути на фото, які ми прикріплюємо): об’ємний утвір ЗЧЯ в ділянці IV-го шлуночка. Вторинна оклюзійна субкомпенсована гідроцефалія. Застійні диски зорових нервів обох очей.

Кожного дня витрачається більше 2000 грн на медикаменти та аналізи, МРТ, вже робили одну операцію, витратили 8000 грн, а для подальшого лікування необхідно їхати до Києва.

Наразі, ми не можемо зорієнтувати в точній сумі, яка потрібна для лікування, нам радять їхати на подальше перебування у спеціалізовану лікарню в Києві “Охматдит”, там будуть робити хіміотерапію.



До слова, своїй сторінці у Facebook я висвітлюватиму інформацію стосовно процесу лікування та витрат, також, старатимуся надавати скріни, звіти по коштах, які будуть надходити на картку.
Дуже прошу допомогти, розумію, що у кожного свої проблеми і ми не одні з таким діагнозом, але вірю у доброту людей та те, що наші діти заслуговують бути здоровими…Будемо вдячні за будь-яку суму!” – йдеться у дописі.


Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Марка, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:


Номер картки (Пилипчук Тетяна Валентинівна, мама):


5168 7573 4947 8265 (ПриватБанк)

 

Leave a Comment