Волинь Новини

У Луцькій багатоповерхівці викрили накропритон. ФОТО.

Як стало відомо, мешканці багатоповерхового будинку по проспекту Соборності, що у Луцьку, написали колективну заяву до поліції про те, що їхні сусіди влаштували ймовірний наркопритон.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу “Аверс”.

Як зазначають мешканці будинку, минулоріч, у під’їзді, вони помітили шприци,  і те, що постійно хтось псував лампочки. Також через домофон намагалися потрапити до будинку невідомі, під приводом доставки води, тощо.

Як стало відомо, у нашумівшому будинку, проживала наркозалежна молодь, від діяльності, якої потерпали мешканці будинку. Чимало осіб, патрульна поліція Волинської області, закувала в кайданки, а на місці знайшли наркотичні засоби, та зброю, йдеться у сюжеті Аверс.


“Вчора, співробітниками протидії наркозлочинності було проведено заходи по виявленню осіб, які розповсюджують та вживають наркотичні засоби. Під час цих заходів були проведені обшуки по проспекту Соборності в Луцьку. Затримано 4 особи, вилучено нарковмісну речовину. Близько 200 грамів. А також засоби для її подріблення, фасування та вживання”, – коментує Юрій Крошко, начальник ГУНП у Волинській області.

Leave a Comment