Волинь Новини

У Луцьких магазинах діють жорсткі обмеження. ФОТО.

У Луцьку, чимало великих мереж супермаркетів ввели додаткові заходи безпеки для покупців на час карантину через коронавірус. До прикладу, у магазинах «Наш Край» та “Салют” зробили спеціальну розмітку, яка розмежовує відвідувачів одного від іншого.

Окрім того, в супермаркет «Сільпо», пускають по черзі – покупці, які приходять, повинні очікувати біля входу. На дверях розміщено оголошення, у якому йдеться, що в магазині, кількість людей не повинна перебільшувати  більше 60 людей. І справді правило діє.  До слова, чітко та ефективно працюють охоронці гіпермаркету.

Тим паче, у гіпермаркеті ” Там-Там” також діють обмеження, задля безпеки покупців. Адміністрація “Там-Таму” закликає відвідувачів у використанні необхідних одноразових рукавиць. Як відомо, у кожному магазині розміщені дезінфектори.


У мережі супермаркетів “АТБ” з 19 березня в торговому залі одночасно можуть перебувати не більш ніж 15 осіб. Крім того, ввели обмеження на продаж товарів: пиво, воду і напої відпускають до 12 шт. в одні руки, а весь інший товар, крім овочів і фруктів – до 5 штук.


Нагадаємо, “Епіцентр”  та «Нова Ліня» вирішили не припиняти роботу, незважаючи на карантин. У компаніях запевнили, що регулюють кількість відвідувачів відповідно до встановлених обмежень.

 

 

Leave a Comment